Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Despre noi

Beauty works for us

Blogul Nostru

despre echipa mylash

Suntem, cu totii, zi de zi, martori la schimbari frecvente in ceea ce priveste lumea modei, educatia, cultura ,dar in special frumusetea. Suntem dornici de noutate, privim lucrurile diferit de la o zi la alta, iar frumusetea este un fel de “must have” al fiecarui sezon, unde tendintele se schimba ametitor de repede.

Traim intr-o lume in care sa ramai constant poate insemna sa nu existi pentru ceilalti. Pe de alta parte, a fi constant si perseverent intr-un anumit domeniu, denota seriozitate si profesionalism.

Noi, echipa MyLash.ro, incercam sa gasim echilibrul perfect intre cele doua perspective. Vom fi intotdeauna in pas cu tine, cu cerintele si ideile tale, si in acelasi timp vom ramane constanti in ceea ce priveste promptitudinea si seriozitatea de care am dat dovada si pana acum.

Magazinul nostru on-line de gene false si accesorii, este dedicat femeilor de orice varsta, cu personalitati si idei total diferite. Exista modele de gene false atat de variate, incat nu ai cum sa nu multumesti pe toata lumea. Iar asta este si scopul nostru, ne dorim ca orice femeie sa se simta speciala si frumoasa atunci cand poarta gene false.

Indiferent unde si cand alegi sa porti gene false, avandu-ne alaturi de tine, vei straluci de fiecare data si iti vei da seama ca o privire spectaculoasa poate face mult mai mult decat o mie de cuvinte.

Cu timpul, vei observa ca desi toate se schimba in jurul tau, vei ramane alaturi de cei mai buni, vei afla ce inseamna cu adevarat o echipa profesionista, vom evolua impreuna, iar noi vom fi intotdeauna aproape cand vei avea nevoie de o privire stralucitoare.

© Copyright 2007 - 2017 Mylash.ro - Gene false
Business Address:Vailor 16A,Bucharest,Sector 3,031878,RO |Tel: 021.344.75.14 |Email: contact@mylash.ro .
Company No. J40/20869/2008 |VAT No.RO24869320 |Business hours are