Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Returnarea produselor

OUG nr. 34/2014 – drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative

Pentru returnarea produselor in termen de 14 zile calendaristice puteti alege una dintre urmatoarele variante:

a) de a folosi modelul de formular de retragere

b) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract

c) de a completa formularul de retur online

 

Produse excluse, fara drept de returnare sunt acele produse care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.

 

Orice produs cumparat de pe site-ul www.mylash.ro, poate fi returnat in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii.

In cazul in care produsele achizitionate nu corespund asteptarilor dumneavoastra, va vom restitui contravaloarea acestora. Conditia pentru care un produs sa poata fi returnat, este integritatea produsului livrat (nu puteti returna produsele deja folosite).

Toate produsele oferite de www.mylash.ro sunt livrate in ambalajele originale.

Contravaloarea produselor va fi restituita integral, prin trasfer bancar, fara insa a calcula eventualele comisioane ce ar putea decurge din tranzactii bancare. Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de 14 zile calendaristice, insa in cele mai multe cazuri, aceasta tranzactie se poate reduce la doar cateva zile. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Costurile de returnare intra in sarcina clientului. Produsul trebuie sa fie returnat prin curier rapid catre adresa pe care o veti primii la solicitarea returnarii produselor. Pentru ca returnarea sa fie completa, este absolut necesara inapoierea produsului impreuna cu o copie a documentelor cu care a fost expediat coletul. Pierderea documentelor va atrage intarzieri privind restituirea contravalorii produselor, pana la finalizarea situatiei.

Procedura de returnare a produselor este supusa unor termene si conditii minimale. In functie de constatarile realizate referitor la starea produsului si a accesoriilor returnate (produs desigilat, incomplet, defect, avariat, etc).

www.mylash.ro isi rezerva dreptul de a retine din valoarea produselor comandate o taxa de utilizare si/sau o taxa de procesare administrativa.

© Copyright 2007 - 2017 Mylash.ro - Gene false
Business Address:Vailor 16A,Bucharest,Sector 3,031878,RO |Tel: 021.344.75.14 |Email: contact@mylash.ro .
Company No. J40/20869/2008 |VAT No.RO24869320 |Business hours are