Sprancene perfecte fara ajutorul pensetei

Sprancene perfecte” e o fraza foarte cautata pe google. Sprancenele reprezinta esenta unei imaginii perfecte. Forma aleasa cu grija, ingrijirea corespunzatoare si definirea corecta sunt cei trei pasi pe care trebuie sa-i urmezi pentru a avea sprancenele dorite.

Forma sprancenelor poate fi redata cel mai usor cu ajutorul unui sablon.

Inainte de a folosi un sablon pentru sprancene, trebuie mai intai sa alegi forma care se potriveste cel mai bine fizionomiei tale. Aceasta trebuie sa pastreze, cat de cat forma naturala a sprancenelor tale, pentru a urmarii linia de crestere a firelor de par. Odata aleasa forma, trebuie pozitionat corect sablonul.

Sprancene perfecte in 5 minute

Masurati cu ajutorul unei pensule, astfel incat:

– punctul de pornire al sprancenei trebuie sa fie pe aceeasi linie dreapta cu coltul interior al ochiului si partea laterala a nasului

– punctul de arcuire al sprancenei trebuie sa fie pe aceeasi linie dreapta cu partea laterala a irisului (cand faci masuratorile, privirea trebuie sa fie perfect centrata) si partea laterala a nasului.

– punctul de final al sprancenei trebuie sa fie pe aceeasi linie dreapta cu coltul exterior al ochiului si partea laterala a nasului

Dupa bifarea punctelor de reper, poti umple forma sablonului cu un fard sau un creion special.

Dupa alegerea formei, este necesar sa inlaturi excesul de par din jurul sprancelelor.

Acest lucru se poate realiza cu ajutorul unui aparat de modelare care va rade firele de par nedorite si acelasi timp iti contureaza frumos si precis forma sprancenei.

De asemenea, poti apela la ajutorul unor benzi epilatoare pentru sprancene sau la clasica penseta.

Cu ajutorul aparatului de ingrijire poti scurta cu usurinta din lungimea firelor, fara sa risti o taiere inegala a acestora.

Tot ce trebuie sa faci este sa perii firele de par in sus si in jos cu ajutorul unui pieptene sa le scurtezi trecand cu lamela aparatului in unghi pe lungimea acestora.

Dupa ce firele de par au fost scurtate si excesul din jurul sprancenelor a fost eliminat in totalitate, daca este necesar ,demachiaza zona si apoi reaplica, tot cu ajutorul sablonului, un fard sau un creion in culoarea potrivita tipul tau de par si ten.

Pentru ca sprancenele tale sa preia forma sablonului fara a mai fi nevoie sa le conturezi mereu, este necesar sa repeti procedeul, cel putin in primele doua luni, folosind aceeasi forma.

Inainte de a iesi din casa nu uita sa aplici un strat de gel sau de creion pentru fixare. In acest fel, vei pastra forma dorita mai mult timp si eviti riscul de a ti se intinde culoarea pe fata.

Acum poti avea sprancenele dorite, chiar la tine acasa, rapid si fara durere.

Lasă un răspuns

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.