Totul despre gene false

Tot ce trebuie sa sti despre gene false. Avand contact zilnic cu clientii, primim aproape tot timpul aceleasi intrebari. Prin acest articol, incercam sa raspundem cat mai clar la cele mai frecvente 10 intrebari intalnite in decursul celor 9 ani de activitate de pana acum.

Cate tipuri de gene false exista? Din ce sunt facute acestea?

Intr-un timp relativ scurt, genele false au devenit unul dintre cele mai apreciate accesorii de make-up. De aceea si varietatea lor este una foarte mare. Pe site-ul nostru gasiti toate variantele de gene false, de la gene individuale cu nod sau fara nod, extensii cu mai multe fire sau fir cu fir, la gene tip banda de toate marimile si formele,  majoritatea fiind din par natural.

Ce tip de gene false imi recomandati?

De obicei, marimea si forma genelor raman la alegerea personala a fiecarei cliente. Din experienta, va putem sfatui ca pentru prima oara cand veti alege o pereche de gene false sa nu exagerati cu lungimea acestora. Puteti opta pentru un model mai natural, urmand sa va dati seama daca pe viitor va doriti mai mult de atat.

Pentru genele tip banda va recomandam ca dimenensiunea din coltul exterior sa nu depaseasca 13 – 15 mm, iar la cele individuale puteti opta pentru cele medii si scurte.

In ceea ce priveste extensiile de gene fir cu fir, montarea lor tine strict de marimea genelor naturale, iar acest procedeu trebuie efectuat de catre o persoana specializata.

Mai am nevoie de mascara daca folosesc gene false?

In principiu, dupa aplicarea genelor false nu veti mai simti nevoia de a folosi mascara. In cazul in care va doriti totusi acest lucru, aveti grija sa nu fie una rezistenta la apa.

In cazul genelor tip banda, puteti rimela genele naturale inainte si sa aplicati la sfarsit genele false, sau le puteti rimela impreuna pentru o imbinare mai buna.

In cazul celor individuale, puteti folosi mascara dupa aplicarea genelor, dar incercati sa nu le incarcati prea tare, pentru ca astfel le veti reduce rezistenta.

Foarte importanta este demachierea care trebuie realizata cu grija, de-a lungul firelor. Aveti grija sa nu folositi un demachiant uleios!

Genele false se pot refolosi?

Genele false tip banda se pot refolosi de multe ori. Ele se aplica la sfarsitul machiajului, se dau jos in momentul demachierii, se curata de adezivul ramas si se depoziteaza in cutiuta lor pentru a-si pastra forma intacta pana la urmatoarea purtare. In functie de ingrijirea corespunzatoare pe care au primit-o, o pereche poate fi purtata de aproximativ 10-15 ori.

In schimb, genele individuale si extensiile se aplica o data si se mentin intre 3-6 saptamani. Dupa aceasta perioada, este recomandat sa se aplice unele noi.

Cat timp rezista genele false?

Genele tip banda sunt realizate pentru a fi purtate o zi/seara, dupa care se vor indeparta si se vor aplica din nou cu alta ocazie. Acestea vor rezista atata timp cat este necesar sa reziste intreg machiajul.

Genele individuale si extensiile se aplica o data si se mentin in jur de 3-6 saptamani, in functie de aplicarea si ingrijirea corespunzatoare.

Si nu uitati! Genele false sunt acele mici accesorii care fac un barbat sa se topeasca dupa ochii unei femei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.