Cel mai bun adeziv de gene false

Care este cel mai bun adeziv de gene? sau lipici de gene ­čÖé

Daca ai cautat dupa cel mai bun adeziv, ai ajuns unde trebuie. Toate tipurile de adeziv de pe site-ul nostru sunt de cea mai buna calitate. Important este sa fie aplicat corespunzator tipului de gene false. Pentru genele tip banda avem nevoie de un adeziv diferit fata de cel pentru cele individuale sau pentru extensii si este foarte important sa nu le inversam . Respectand aceasta regula vom avea intotdeauna parte de o lipire sigura si de durata a genelor false.

Pot lipi genele tip banda cu adezivul de gene individuale, pentru a rezista mai mult?

Nu este recomandat acest lucru pentru ca adezivul pentru gene individuale este unul mai puternic, mai dur, care o data aplicat pe genele tip banda, poate deveni incomod si deranjant la ochi. Genele tip banda sunt facute sa reziste atata timp cat rezista si machiajul si sa fie indepartate o data cu acesta. Bineinteles ca exista si persoane care folosesc aceasta metoda, pentru a mentine genele tip banda cat mai mult timp aplicate, dar acest aspect tine si de sensibilitatea fiecarei persoane in parte.

Ce sa aleg, adeziv negru sau transparent?

Singura diferenta intre cele doua tipuri de adeziv este strict de culoare. Calitatea este aceeasi la ambele variante.

De obicei, adezivul transparent este folosit atunci cand se aplica gene false la un machiaj natural sau in culori mai deschise, iar cel negru pentru nuante mai inchise, sau atunci cand se foloseste eyeliner.

 

Daca mai sunt si alte intrebari la care ati vrea sa aflati raspunsul, nu ezitati sa ne intrebati. Noi suntem aici sa va raspundem la toate nelamuririle legate de genele false. Nu de alta, dar avem ceva experienta. ­čśë

2 thoughts on “Cel mai bun adeziv de gene false

Las─â un r─âspuns

Acest site folose╚Öte cookie-uri. Navig├ónd ├«n continuare, ├«╚Ťi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.