Eyeliner magnetic pentru gene magnetice

O noua inovație în tehnologia genelor magnetice, va permite sa aplicați genele cu un eyeliner magnetic în doar 2 pași simpli. Perfecte pentru iubitorii de gene false, dar mai ales pentru începători și persoanele alergice la adezivii de gene sau latex.

Cu ajutorul texturii de tip gel, eyeliner-ul este ușor de aplicat printr-o singura trasare, fără a trage pielea sensibila din jurul ochilor. Eyeliner-ul gel Ardell  este foarte rezistent, ușor de blenduit și puteți purta relaxata machiajul pe durata întregii zile.

Aplicare ușoara și rapida:

Aplicați eyelinerul gel magnetic Ardell în 2 straturi, pe pleoapa superioara mobila, la baza genelor naturale. Fixați genele magnetice înainte ca eyelinerul sa se usuce, cât mai aproape de genele dumneavoastră. Genele se vor fixa instant, cu minim de efort, fără timp de așteptare.

Îndepărtare:

Îndepărtați ușor genele magnetice și curățați magneții și banda genelor de rezidurile ramase, având grija sa nu detașați magneții de pe banda. Pentru a curata eyelinerul gel magnetic, folosiți un demachiant de ochi bifazic. Depozitați genele în cutie pana la următoarea reaplicare!

Sfaturi aplicare eyeliner magnetic:

Aplicați eyelinerul gel magnetic pe pleoapele curate și uscate. Pentru cele mai bune rezultate, folosiți un primer înainte de aplicare.

Daca trebuie sa repoziționații genele magnetice după ce eyelinerul gel s-a uscat, îndepărtați ușor genele și curățați reziduurile de pe magneți și banda acestora. Reaplicați pe pleoapa un nou strat de eyeliner gel magnetic, apoi reatașați genele magnetice.

Eyeliner gel magnetic:  

  • rezistent la apa( waterproof),
  • nu se întinde,
  • intens pigmentat.
  • fără parabeni sau latex
  • nu necesita adeziv
  • potrivit pentru începători

Lasă un răspuns

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.