Machiajul ochilor cu mască de față

Cum măștile de protecție nu vor dispărea prea curând, putem spune cu siguranță că modul în care purtăm machiajul se va schimba. Acest lucru înseamnă a sta departe de buze și pomeți și a ne focusa către machiajul ochilor cu mască

Machiajul mask-friendly a crescut în popularitate pe rețelele de socializare – căutările „ochi” în aprilie au crescut cu 36% din martie. Și reddit-orii obsedați de machiaj precum Chloe Richmond și-au împărtășit propriile aspecte personale pe canal, ceea ce semnifică o tendință clară în creștere.

CHLOE RICHMOND / REDDIT

“I noticed I got way more compliments on my makeup, as the mask caused people to look directly in my eyes,” Richmond said. “I also made sure to pack a highlighter around my eye to really help the look pop.”

CHLOE RICHMOND

Pe măsură ce machiajul ochilor mask-friendly, continuă să crească în popularitate în social media, am apelat la avantajele de socializare și la veteranii in domeniu, pentru a descoperi modul în care puteți crea aspecte sigure și colorate. De la produsele de machiaj pentru ochi, până la sfaturi utile pentru aplicare, citiți acest articol înainte de a începe să cautati prin Pinterest pentru idei de machiaj DIY.

Hidratarea

Primul pas este hidratarea. Pentru a te asigura că ai un machiaj perfect trebuie să aplici o bază de machiaj sau o crema hidratantă care asigură strălucirea tenului tău.

Concealer-ul

După crema hidratantă urmează concealer-ul. Acesta te ajută să ascunzi cearcănele sau pungile de sub ochi. Acest produs este esențial atunci când porți masca de protecție pentru că intensifica aspectul ochilor.

Fondul de ten

Fondul de ten, uniformizează nuanța tenului și ascunde imperfecțiunile, dar te și protejează de factorii externi. Este indicat să alegi un fond de ten cu un factor de protecție SPF pentru a te proteja de razele solare, dar trebuie să fie și rezistent pentru a evita murdărirea măștii cu machiaj. Dacă nu folosești fond de ten, poți opta pentru utilizarea unui BB Cream sau CC Cream.

Pudra compactă

Sa nu uitam de pudra compactă.  Aceasta te ajută să îți menții machiajul impecabil chiar dacă porți masca.

Machiajul ochilor cu mască

La final, machiajul ochilor cu masca. Alege culori puternice pentru a scoate în evidență ochii. Te poți inspira din machiajul arăbesc, însă pentru a finaliza cu succes machiajul ai nevoie de gene false sau de o mascara pentru a da volum genelor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.