Intrebari frecvente

Gene false

Intr-un timp relativ scurt, genele false au devenit unul dintre cele mai apreciate accesorii de make-up. De aceea si varietatea lor este una foarte mare. Pe site-ul nostru gasiti toate variantele de gene false, de la gene individuale cu nod sau fara nod, extensii cu mai multe fire sau fir cu fir, la gene tip banda de toate marimile si formele, majoritatea fiind din par natural.

De obicei, marimea si forma genelor raman la alegerea personala a fiecarei cliente. Din experienta, va putem sfatui ca pentru prima oara cand veti alege o pereche de gene false sa nu exagerati cu lungimea acestora. Puteti opta pentru un model mai natural, urmand sa va dati seama daca pe viitor va doriti mai mult de atat.

Pentru genele tip banda va recomandam ca dimenensiunea din coltul exterior sa nu depaseasca 13 - 15 mm, iar la cele individuale puteti opta pentru cele medii si scurte. In ceea ce priveste extensiile de gene fir cu fir, montarea lor tine strict de marimea genelor naturale, iar acest procedeu trebuie efectuat de catre o persoana specializata.

In principiu, dupa aplicarea genelor false nu veti mai simti nevoia de a folosi mascara. In cazul in care va doriti, totusi, acest lucru, aveti grija sa nu fie una rezistenta la apa. In cazul genelor tip banda, puteti rimela genele naturale inainte si sa aplicati la sfarsit genele false, sau le puteti rimela impreuna pentru o imbinare mai buna.

In cazul celor individuale, puteti folosi mascara dupa aplicarea genelor, dar incercati sa nu le incarcati prea tare, pentru ca astfel le veti reduce rezistenta. Foarte importanta este demachierea care trebuie realizata cu grija, de-a lungul firelor. Aveti grija sa nu folositi un demachiant uleios!

Genele false tip banda se pot refolosi de multe ori. Ele se aplica la sfarsitul machiajului, se dau jos in momentul demachierii, se curata de adezivul ramas si se depoziteaza in cutiuta lor pentru a-si pastra forma intacta pana la urmatoarea purtare. In functie de ingrijirea corespunzatoare pe care au primit-o, o pereche poate fi purtata de aproximativ 10-15 ori. In schimb, genele individuale si extensiile se aplica o data si se mentin in jur de 4-6 saptamani. Dupa aceasta perioada, este recomandat sa se aplice unele noi.

Genele tip banda sunt realizate pentru a fi purtate o zi/seara, dupa care se vor indeparta si se vor aplica din nou cu alta ocazie. Acestea vor rezista atata timp cat este necesar sa reziste intreg machiajul. Genele individuale si extensiile se aplica o data si se mentin in jur de 4-6 saptamani, in functie de aplicarea si ingrijirea corespunzatoare.

Aplicare genelor tip banda se realizeaza in 3 pasi simpli:

1. Masurati genele.

Puneti genele pe lungimea pleoapei. Daca geana este mai lunga decat linia ochiului taiati surplusul cu o forfecuta din coltul exterior al genei.

2. Aplicati adezivul.

Aplicati un strat subtire de adeziv pe toata lungimea genelor false. Asteptati ~ 60 secunde

3. Aplicati genele.

Aplicati genele false la baza genelor naturale. Mentineti presat cateva secunde pentru o lipire sigura.

Aplicarea genelor individuale in 4 pasi:

1. Pregatiti genele naturale

Curatati genele naturale si pleoapa mobila pentru a indeparta orice urma de grasime si machiaj.

2. Desprindeti genele din cutiuta

Folositi penseta cu varful ascutit pentru o mai mare acuratete si a nu deforma firele din smoc.

3. Turnati cateva picaturi de adeziv pe o folie

Inmuiati capatul inferior al smocului in adeziv.

4. Se aseaza geana pe genele naturale

Evitati sa atingeti pleoapa cu adezivul, penseta, sau genele false.

Adezivi

Toate tipurile de adeziv de pe site-ul nostru sunt de cea mai buna calitate. Important este sa fie aplicat corespunzator tipului de gene false. Pentru genele tip banda avem nevoie de un adeziv diferit fata de cel pentru cele individuale sau pentru extensii si este foarte important sa nu le inversam . Respectand aceasta regula vom avea intotdeauna parte de o lipire sigura si de durata a genelor false.

Nu este recomandat acest lucru pentru ca adezivul pentru gene individuale este unul mai puternic, mai dur, care o data aplicat pe genele tip banda, poate deveni incomod si deranjant la ochi. Genele tip banda sunt facute sa reziste atata timp cat rezista si machiajul si sa fie indepartate o data cu acesta. Bineinteles ca exista si persoane care folosesc aceasta metoda, pentru a mentine genele tip banda cat mai mult timp aplicate, dar acest aspect tine si sensibilitatea fiecarei persoane in parte.

Singura diferenta intre gene doua tipuri de adeziv este strict de culoare. Calitatea este aceeasi la ambele variante. De obicei, adezivul transparent este folosit atunci cand se aplica gene false la un machiaj natural sau in culori mai deschise, iar cel negru pentru nunate mai inchise, sau atunci cand se foloseste eyeliner.