Returnarea produselor

Returnarea produselor

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, returnarea produselor se poate face in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului. Asadar, CLIENTUL are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile calendaristice de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani, schimbarea cu un alt produs sau returnarea contravalorii sub forma de voucher. In aceste cazuri, valoarea in bani returnata, produsul inlocuit sau returnarea contravalorii sub forma de voucher, se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie.

Costurile de returnare intra in sarcina clientului. Produsul trebuie sa fie returnat prin curier rapid catre adresa de mai jos. Pentru ca returnarea sa fie completa, este absolut necesara inapoierea produsului impreuna cu o copie a documentelor cu care a fost expediat coletul. Pierderea documentelor va atrage intarzieri privind restituirea contravalorii produselor, pana la finalizarea situatiei.

In cazul in care se opteaza pentru:

 • Inlocuirea cu un alt produs, acesta va fi expediat in cel mai scurt timp posibil (in masura in care este disponibil in stoc).
 • Rambursarea contravalorii produsului, aceasta va fi facuta in termen de maxim 14 zile de la receptionarea coletului cu produsele returnate.
 • Returnarea contravalorii sub forma de voucher, pe care il puteti folosi intr-o viitoare comanda, aceasta va fi facuta in termen de maxim 5 zile de la receptionarea coletului cu produsele returnate.

Nu se admit la retur:

 • Produse care au fost desfacute
 • Produse care au fost testate/utilizate
 • Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse
 • Produse achizitionate de la alte magazine 
 • Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal)
 • Produse cu ambalajele deteriorate in orice fel

Aceste masuri sunt specifice produselor cosmetice deoarece termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de virusi prin transferul produsului altei persoane.

Pentru returnarea produselor in termen de 14 zile calendaristice puteti alege una dintre urmatoarele variante:

a) de a folosi modelul de formular de retragere

b) de a face orice alta declaratie neechivoca in care va exprimați decizia de retragere din contract

c) de a completa formularul de retur online

d) de a contacta serviciul Relatii Clienti prin email la adresa contact {@} mylash . ro sau telefonic la 0756.695.274

La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.

 • Ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului.
 • Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase, nu vor putea beneficia de garantia returnarii.

 

Expediati coletul la adresa: EYELASH SRL, Bd Theodor Pallady 30C, Bl T3, ap 88, sector 3, Bucuresti, Tel. 0756.695.274, prin orice serviciu de curierat rapid.